Igår satt dubbeln gött och vi hoppas på vinst ikväll igen när dubbeln går på Östersund. I inledningen får vi se ett stayerlopp som är ganska öppet, jag kommer gardera och hoppas på skräll medans avslutningen är Svensk Derby för Kallblod, där har jag hittat mitt singelstreck. Häng med!

DD-1 (3140m volt)

I inledningen får vi som sagt se ett stayerlopp som är uppdelat på tre volter. Tipsetta blir 10 Ariel Boko som fått två lopp i kroppen och alltid gör bra lopp. Distansen passa henne jätte bra då hon vunnit på den förut. Jag tror det blir lite tempo där fram och då kan hon sänka hela gänget sista rundan. 11 Sanity blir ganska betrodd och det tror jag är på för folk kollar hans gamla meriter, senast vann han överlägset på Oviken men det loppet var väldigt billigt, jag tänkte först inte plocka med honom för han har floppat i år men jag tar med honom fast lågt på min ranking. 4 Premier Kronos är den jag tror som tar hand om ledningen, Ove A Lindqvist kommer vända runt honom och sikta på täten och väl där måste dem andra vara bra för att plocka ner den stenhårda hingsten. 9 Speed Delicious ska normalt sätt räknas väldigt tidigt men efter två raka galopper tror jag Bergh går på säkerhet och kör lugnt, plockar med honom på kapaciteten. 5 Conlight Ås gör comeback efter en strulig vår, har bra grundkapacitet och plockas med på kupongen. Sista strecket ger jag mitt drag ikväll 8 Gigantic River som galopperat bort sig en del men har fått travet och stämma sista två starterna. Han har ett tråkigt läge idag men skulle han få en bra rygg resa och maximal klaff då kan han vinna, det ska mycket till måste jag säga.

DD-2 (2140m auto)

Svenskt Kallblodsderby och jag tror att 4 Järvsorappen bara vinner, han vann enkelt i kvalet utan och ta ut sig och visar toppform. Han öppnar bra och jag tror Blekkan sitter i ledningen med sin guldklimp och då vinner han detta lätt. Förstår inte varför han inte är storfavorit. Endast sjukdom och galopp emot. SPIK!

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,5,8,9,10,11

DD-2: 4 Järvsörappen

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Ariel Boko

DD-2: 4 Järvsörappen

Lycka till! /MLipovac