Fredag kväll och det bjuds på trav från Östersund. Omgången är helt okej och det finns tre kallblodslopp. På DD får vi ett kallblodslopp där jag väljer att singelstrecka, spela vinnare och platsspel på hästen. Tror stenhårt på den! Häng med och se vem det är jag syftar på!

DD-1

I DD-inledningen väljer jag att gardera ganska mycket då det luktar skräll. Tipsettan är 11 Royal Apanage med Ulf Ohlsson i sulkyn, han var förbättrad senast och formen är på väg uppåt. Han behöver lite klaff på vägen men har kapaciteten att slå dem har motståndarna. Favoriten 12 Google Håleryd lever på sin styrka och kan utmana från alla positioner, formen kan vara lite på nedgång då han haft en lång säsong, ska ändå med på kupongen. 9 Toronto Love krossade sina motståndare senast, han är med långt framme och räknas tidigt. 8 Fonzan Sund gick bra senast och blev tvåa på V86. Klarar hon innerspåret på volten då blir hon farlig. 6 Athos Amok är min favorit till ledarpositionen, kan släppa om någon av bakspårshästarna kommer, får en bra resa då och ska räknas. Sista två strecken ger jag till två riktiga outsiders som är streckade till 2% just nu, det är 7 Stronger som är formstark och 10 Crooked.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Kallblodslopp över 1640 meter. Här tror jag att det blir spets och slut för 1 Tomtegubben. Han har farten men får sällan till det. Han har inte en enda seger under 2014 men idag är det dags. Ove är skicklig och löser uppgiften galant! Spelar stenhårt på 1 Tomtegubben på allt!

DD-Förslag: 7 kombinationer x valfri insats

DD-1: 6,7,8,9,10,11,13

DD-2: 1 Tomtegubben

Vinnare/Plats spel:

Östersund lopp 8

Spel: 11 Royal Apanage (Vinnare)

Odds: 6,75@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.32

Östersund lopp 9

Spel: 1 Tomtegubben (Vinnare)

Odds: 3,50@Unibet

Insats: 7/10

Spelstopp: 20.54

Östersund lopp 9

Spel: 1 Tomtegubben (Plats)

Odds: 2,00@Unibet

Insats: 7/10

Spelstopp: 20.54

Lycka till och trevlig helg! /MLipovac