Vi ska till Östersund ikväll för att där går kvällens dubbel. Robert Bergh är huvudpersonen på dubbeln då han har två favoriter. Annars är omgången ganska öppen och svår. Jag garderar båda loppen och hoppas på skrällar. Häng med!

DD-1

I DD-inledningen får vi se ett långlopp över 2640 meter med två tillägg. Tipsettan 11 Unogaren inledde bra hos Bergh men har på slutet galopperat väldigt mycket. Bergh sätter sig själv i sulkyn idag och jag tror att han kommer få iväg honom felfri och då blir han farlig. 7 Athos Amok har toppform och har fått ett bra utgångsläge, springspår och kommer Henrik till ledningen så tror jag han räcker väldigt långt, kanske hela vägen. Sista strecket ger jag 1 Toronto Love som också dragit ett bra utgångsläge, lyckas Johan komma iväg bra och få ledningen då tror jag han har bra chans att leda eller få ett bra lopp rygg ledaren och hoppas på lucka.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Racebets

Unibet

DD-2

I DD-avslutningen bjuds vi på ett kallblodslopp över 2140 meter. På start har vi favoriten 2 Tangen Didrik som har haft svårt med resultaten denna säsong, han har kommit till stall Bergh nu och har visat att han är bra i grunden. Näst senast spurtvann han på ett bra sätt och senast fick han se sig besegrad av omöjlige Lannem Silje. Jag tror han kommer leda loppet väldigt länge och han kan bli svår att komma ikapp för hästarna som är tjugo meter bakom. Vill ändå ta med en häst som står tjugo bakom och det är 9 Krusen. Han är en riktig tuffing som varit i en formsvacka men senast visade han att han kan och vann, han är värsta motbudet mot favoriten.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,7,11

DD-2: 2,9

Vinnare/Plats spel:

Östersund lopp 7

Spel: 7 Athos Amok (Plats)

Odds: 2,15@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.32

Östersund lopp 8

Spel: 9 Krusen (Vinnare)

Odds: 3,85@Unibet

Insats: 4/10

Spelstopp: 20.54

Lycka till! /MLipovac