Ikväll har vi ny starttid IGEN på V64, 19.25 har dem bestämt nu och då får vi tänka på att spelstoppet för dubbeln också flyttas bakåt, ny tid är vid 20.50. Nu till omgången, den ser intressant ut och vi får se två bra lopp på dubbeln. I inledningen spikar jag det bästa kallblodet i loppet utan och tveka, jag tror han kliver runt dem utan problem. I avslutningen hoppas jag över favoriten då det fattas lopp i honom och jag tror han kan bli instängd, en lite chansning men vi vill ha ett högt DD-odds. Häng med!

DD-1 (2140m volt)

I inledningen får vi se ett kallblodslopp där jag väljer att singelstrecka favoriten 8 Nordlirappen. Han står 40 meter bakom startande men det tror jag han springer ikapp omgående, han var väldigt fin senast på V75 när han fick stryk av självaste Månprinsen A.M. Han är segervan och hade två raka segrar innan torsken senast,  ikväll tror jag han vinner och börjar en ny segerrad. Spik!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se kvällens bästa lopp, många bra hästar och jag väljer att chansa bort Robert Berghs favorit 1 Montdore. Istället går tipset till 2 Kalypso Face som var enorm senast, han vann från dödens på en Reden häst och imponerade på mig. Kommer han till ledningen kan det bära hela vägen. 3 Elit Håleryd låter det väldigt bra på, han har fått två lopp i kroppen efter sin resa i Frankrike och närmar sig toppformen. Kan öppna bra och kommer att sitta i en bra position. 7 Lord Rocket såg väldigt fin ut senast när han pressade Highspeed Call. Gör han om den insatsen ikväll är han långt framme. 9 Cao Dai är min rysare i loppet, han har gått bra i tuffa gäng och kan spurta riktigt vasst. Se upp för honom om han får en bra resa. 6 Blue Rocket är också en rysare, han kan öppna riktigt snabb bakom bilen och jag blir inte förvånad om han tar ledningen, man kanske släpper den men jag skulle vilja se honom i ledningen ikväll då kan det bli seger. Sista strecket ger jag 10 Knifetown Action som var bra i sin debut för Markus Pihlström, bakspåret drar ner chanserna för han är väldigt startsnabb och kan inte utnyttja det nu, kan spurta vasst om loppet går hans väg.

DD-förslag: 6 kombinationer

DD-1: 8 Nordlirappen

DD-2: 2,3,6,7,9,10

Lycka till! /MLipovac