Örebro står som värd för kvällens dubbel och vi får se två riktigt bra lopp tycker jag. I inledningen får vi se en storfavorit som jag garderar då jag tror han kan få gå den tunga vägen. I avslutningen låser jag på två hästar som jag tror räcker långt. Häng med!

DD-1 (2100m auto)¨

DD-inledningen bjuder på ett bra lopp där Robert Berghs 6 Amaru Boko blir stor favorit. Han var tillbaka senast efter långt uppehåll och gjorde en bra insats. Han har fått ett bra spår men det snackas om att Per Lennartsson ska köra 2 Alvena Pele i ledningen och då tror jag 6 Amaru Boko får göra grovjobbet utvändigt. Det ska han klara egentligen för han höjer sig kapacitetsmässigt i detta gäng men jag tror inte formen är på topp än och därför väljer jag att plocka med två hästar till. Det är två från Stall Zet, 4 Johnny B.Kemp och 7 Luckycharm Hanover. Jag tror mest på 7 Luckycarm Hanover som jag tror kommer hitta rygg på favoriten eller tredje par utvändigt och då har han kapaciteten att blåsa ner dem. Han har mött tuffare gäng och hävdat sig väl. 4 Johnny B.Kemp tror Daniel på mest, jag snackade med honom och han höll honom högst. Han satt fast senast och hade mycket kvar, jag tror han hittar ner i rygg på ledaren och då kan han han med lucka överraska.

DD-2 (2100m auto)

I DD-avslutningen får vi se ett försök i Diamantstoet, favoriten 4 M.T.Illustrious har bra chans att leda detta runt om. Hon var bra senast men fick se sig besegrad till slut, det låter bra från stallet och jag tror på henne men vill dubbla med 1 Nikka Broline, hon var med i samma lopp som favoriten men det var pga strul. Idag har hon fått ett mycket bättre läge och med rätt smygresa så är hon med långt fram.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,6,7

DD-2: 1,4

Lycka till! /MLipovac