Norma Jean hamnade i rygg på ledaren istället för ledningen och sen var den kvällen förstörd. Fick visserligen chansen över upploppet men kunde inget. Svag spik, tyvärr. Örebro har hand om tisdagskvällens utmaningar och det är, glädjande nog, ganska bra klass på loppen. Spiken är en häst som vi nog inte vet hur bra hon är än.

 

DD-1, 2100a:

4 Love Ain’t Easy har inte startat på ett tag men är säkert väl förberedd ändå. Han är ruskigt startsnabb och jag tror han tar sig till ledning tämligen direkt. Kanske är som bäst utan skor, men får han bestämma i spets kan det ju gå vägen ändå. 6 Versailles är meriterad och härdad i V75, men har inte heller startat på ett tag. Även här är det ett frågetecken med skor, men löper han upp till sin normala förmåga är han ett hett segerbud. 8 Paradiziac är inte så tokig, men även han har varit borta ett tag. Kapacitet för seger finns, men det finns ju också frågetecken för form och läget. 3 Daydream har varit ute i monté på slutet utan att imponera. Är dock inte så tokig och från det här läget bör det bli en fin resa. Hon kan avsluta bra och kanske inte är helt golvad här.

Rank: 4-6-8-3-9-10-11-1-5-7-2

 

DD-2, 1609a:

11 Mon Cherie Ass imponerar mer och mer för varje start. Senast fick hon en fin resa i tredje ytter och städade av motståndet hur lätt som helst över upploppet. Läget spelar inte så stor roll då hon ändå hade hamnat långt bak i fältet. Det syns att Dennis har stor tro på sin häst och även om han får köra iväg lite tidigare ikväll tror jag de har en jättechans att runda hela gänget. Jag tror inte vi har sett botten i henne än och frågan är hur bra hon är egentligen? Här spikas hon i alla fall!

Rank: 11-1-7-5-10-2-8-9-6-4-3-12

 

DD-systemet:

DD-1: 4 Love Ain’t Easy, 6 Versailles, 8 Paradiziac, 3 Daydream

DD-2: 11 Mon Cherie Ass

4 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.53

 

Lycka till!