Örebro står som värd för söndagens tävlingar och omgången ser rolig ut. På dubbeln får vi se två ganska öppna lopp där jag väljer att singelstrecka Ulf Ohlsson i DD-2. Häng med och lös dubbeln!

DD-1

Vi bjuds på ett klurigt stolopp i inledningen där tipset går till 4 Pomona U.S. Hon har kommit tvåa dom två senaste gångerna och det känns som att hon står på tur för en segern, hon är ganska startsnabb och jag tror att hon har en bra chans att leda detta lopp runt om. Man ska tänka på att ledningen på Örebrotravet är väldigt framgångsrik. Värsta motbudet är 6 Nirvana Face som jag egentligen tycker är bästa hästen i fältet, rankar henne som tvåa då jag tror att hon kommer få stå för grovjobbet i loppet. Motståndet för henne är lite enklare idag och hon ska med på kupongen. När två hästar gör upp kan en tredje komma och därför vill jag ha med några till och den första är 12 Xena Tim. Hon vann senast från ledningen men idag kommer det inte bli någon ledning, hon har dragit spår tolv och kommer behöva hjälp, skulle tempot bli högt där fram då tror jag hon med rätt ryggar kan spurta vasst. 9 Chou Chou Boshoeve har dragit ett intressant smygläge, hon har bra form och med senaste loppet i kroppen ska hon inte nonchaleras. Sista strecket ger jag 11 Fairytale Road som kommer från en andra plats senast och blir kuskförstärkt med Kontio. Med rätt ryggar kan hon blåsa ner dem till slut.

DD-2

I avslutningen går jag på det jag skev förut med att ledningen är väldigt bra på Örebrotravet, jag singelstreckar 2 Pay Back Chip som jag tror Ulf leder med runt om. Han har visat bra form i vinter och har dragit ett perfekt utgångsläge, han kan öppna bra och i ledningen blir Ulf och 2 Pay Back Chip svåra att slå. Han har gått bra i ryggar förut men jag tror inte det finns på kartan när distansen är 1609 meter. Kör bara Ulf!

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,6,9,11,12

DD-2: 2 Pay Back Chip

Lycka till! /MLipovac