Örebro står som värd denna adventssöndag. Det bjuds på en rolig och bra dubbel och jag har hittat mitt singelstreck i DD-2. Det ska bli skoryck och Björn Goop i sulkyn första gången, det tror jag slutar med seger. Häng med!

DD-1

I DD-inledningen bjuds vi på ett snabblopp där bästa hästen och min tipsetta heter 3 Tokio Hotel Hall. Han är ingen utpräglad sprinter utan lever mer på sin styrka. Senast på Åby fick han inget fäste och fick mjölksyra väldigt snabbt.Han kommer inte vara med i någon spetsstrid utan kommer få göra jobbet den tunga vägen tror jag och det kan han klara, han är given på lappen. Han värsta motståndare som jag ser är 4 Fuzz. Han kan massor och är en sprintertyp, Kaj kommer att sikta mot ledningen och skulle han komma dit då blir han svårslagen. 1 Black Line L.G har fått ett perfekt utgångsläge, han är startsnabb och kan snuva 4 Fuzz på ledningen, Thomas kanske väljer att släppa för 1 Black Line L.G är bra i ryggar också, ska med på lappen. Jag vill ha med några bakspårshästar för det kan bli lite körning i främre träffen och då vill jag inte ryka pga det. 9 Bono Boko fick ett välbehövligt lopp i kroppen senast och ska gå ha gått framåt med det, det snackas om jänkarvagn också och med Björn i sulkyn måste han räknas. 12 Klöver All Over såg jag senast när han vann, han flög till ledningen och sen var det bara för Ulf att sitta och hålla i, idag missgynnas han av bakspåret då han gärna vill ha fritt framför sig, han behöver lite tur och rätt ryggar idag för att vinna men vågar inte spela utan honom efter den senaste insatsen. Sista strecket ger jag 10 Midnight Bråten som inte fick det och stämma senast, det blev galopp och störningar på vägen men ändå vann han ganska enkelt. Efter den insatsen och med Jorma upp nu så är han ett roligt skrällbud.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I DD-avslutningen skulle vi ha fått se Amaru Boko göra comeback men tyvärr blev han struken, det gör att jag singeltreckar 4 Rocky Winner istället, han var inte på topp senast men näst senast spurtade han riktigt bra. Idag sätter sig Björn Goop i sulkyn för första gången och man tar av skorna, det kommer göra honom mycket bättre tror jag och då är det bara och singelstrecka. Värsta motbudet är 1 I Saw You som jag tror kommer till ledningen och då ska han slås där, 4 Rocky Winner kommer sitta bra till från sitt utgångsläge och när Björn viker ut han på upploppet då tror jag ingen kan stå emot. Spik!

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3,4,9,10,12

DD-2: 4 Rocky Winner

Vinnare/Plats spel:

Örebro lopp 8

Spel: 4 Fuzz (Plats)

Odds: 1,40@Bet365

Insats: 8/10

Spelstopp: 16.33

Örebro lopp 8

Spel: 3 Tokio Hotel Hall (Vinnare)

Odds: 4,50@Bet365

Insats: 5/10

Spelstopp: 16.33

Örebro lopp 9

Spel: 4 Rocky Winner (Vinnare)

Odds: 2,25@Bet365

Insats: 7/10

Spelstopp: 16.55

Lycka till! /MLipovac