Gårdagen var en riktigt hemsk dag och den vill jag glömma så fort som möjligt. Örebro kör V75 under söndagen och således också DD. Det är väldigt bra klass på loppen idag och jag tror och hoppas på fina tävlingar. DD-spiken hittar jag i treåringsloppet, medan det finns några roliga skrällbud i DD-2.

 

DD-1, E3-revanschen, 2100a:

3 Insert Ecus har utvecklats rejält de senaste månaderna och ser riktigt fin ut för dagen. Han gick en rejäl repa sista 700 senast och krigade sig till seger då. Visade fin skalle och formen är på topp. Har ett bra läge här, kan öppna hyggligt och bör kunna hitta en bra position. Avslutar han sen lika vasst som senast tror jag han har en bra chans här och jag väljer att chansspika honom på DD.

Rank: 3-11-2-4-7-8-9-5-12-10-6-1

 

DD-2, Bronsdivisionen, 2100a:

5 Seedorf OMF har imponerat enormt på slutet och sett riktigt bra ut. Har dock en tendens till att hetsa upp sig och det gillar jag inte. Det ser ut som att han kan ta över ledningen tidigt här och håller han sig lugn kan han vinna. Motståndet är dock tuffare nu och han ska garderas. 2 Even’s First Boy flög fram över upploppet senast till en ganska enkel seger. Kan inte öppna från start men går desto snabbare till slut. Med i segerstriden igen. 8 Thengill gick en vass repa sista 700 senast och hann sånär fram. Är i toppform men har ett risigt läge. Med lite flyt på vägen kan han dyka upp där framme igen. 10 Jeepster gjorde comeback senast och fick en snäll resa på innerspår. Hängde med hyggligt men hade inget sparat. Lär ha gått rejält framåt med det loppet i kroppen och kan avsluta sylvasst. En rysare att se upp med! Sista strecket går till 9 Bolt Boko som hoppade bort sig kort efter start senast. Gick helt ok efter det och formen är bra. Kan avsluta vasst även han och är inte helt borta.

Rank: 5-2-8-10-9-1-7-12-3-11-6-4

 

DD-systemet:

DD-1: 3 Insert Ecus

DD-2: 5 Seedorf OMF, 2 Even’s First Boy, 8 Thengill, 10 Jeepster, 9 Bolt Boko

5 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 16.23

 

Lycka till!