Kvällens dubbel hämtar vi från Örebro travbana. Omgången ser lite favoritbetonad ut för jag tror att favoriterna har bra chans till att leda runt om, jag spelar en större DD och garderar favoriten i DD-2. Spelar också en rak DD med båda favoriterna. Häng med!

DD-1 (1609m auto)

Inledningen bjuder på ett snabblopp där 2 Alvena Pele blir favorit. Det tycker jag är rätt då han senast såg bra ut, han kom tvåa från tillägg. Efter att ha fått två lopp i kroppen nu så tror jag chansen att han leder runt om idag är stor, distansen, utgångsläget och snabbheten kommer han uttnytja och då tror jag ingen slår honom. Kör bara Per!

DD-2 (2100m auto)

I avslutningen får vi se ett lite mer öppet lopp, jag tror det kan vara avgjort om 1 Trixarn kommer till ledningen, han har fått lopp i kroppen efter vila och med honom i ledningen blir det svårt för dem andra att vinna. Nu hoppas jag att någon trycker lite och det blir tempo för då öppnar det för lite skrällar. 6 Julio De Lux har varit ute i tuffa gäng på slutet och har bra kapacitet. Skulle det klaffa med positionerna så är han med i segerstriden. 10 Berlock är också van vid tufft motstånd, behöver klaff från sitt bakspår för att vara med i striden. 3 Pampas S.I.R hängde på bra i comebacken senast, borde gått framåt med loppet och har ett bra läge. 12 Umbriel behöver tur från sitt tråkiga spår, han gör oftast bra ifrån sig utan att få vinna, kanske dags ikväll? Sista strecket ger jag 4 Cool Style som inte är så tokig, nu får han en proffskusk i sulkyn och det kan ge positiv effekt, outsider.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Alvena Pele

DD-2: 1,3,4,6,10,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Alvena Pele

DD-2: 1 Trixarn

Lycka till! /MLipovac