Värd för kvällens omgång är Örebro travbana. Omgången bjuder på fina hästar och en öppen DD. Jag väljer och gardera DD-1 och singelstrecka i DD-2. Hoppas den dåliga trenden vänder idag! Häng med!

DD-1

Ett sprinterdistans lopp inleder DD. Tipsettan 10 Ybanos avslutade bra senast och med det loppet i kroppen tror jag han blivit ännu bättre. Läget är lite taskigt men ändå bra för han kan bli stressad, nu har han hästar och gå i rygg på och kan därför behålla lugnet och sen fälla dem på speeden. 5 Golden Sid har kommit tvåa två gånger. Senast höll han bra i ryggen på Highspeed Call. Idag tror jag han körs i ledningen och får han bestämma en del där då har han vettig chans att leda från start till mål. 3 Pave The Way visade prov på bra form senast när han avslutade bra bakom Quality Questioned. Han har fått ett bra spår och kommer nog sitta i rygg på 5 Golden Sid, skulle han få fritt fram där då har han en bra chans och vinna. Sista strecket ger jag 7 Acriter som senast galopperade för Peter Eriksson, idag tror jag han klarar sig och då är han kanske bästa hästen i fältet, endast 10% just nu, det tycker jag är för lite. Han ska med på kupongen.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Ett jämt och svårlöst lopp hittar vi i DD-2. Jag går ut och singelstreckar 2 Wiss Rambo som gör debut i sin nya regi för Claes Svensson. Han låter nöjd inför debuten. Läget är perfekt och ett offensivt upplägg tror jag på. Jag är inne på att han leder från start till mål. För er som inte tror på 2 Wiss Rambo och vill gardera tycker jag ni ska ta med 4 Dance Photo, 5 Goldomaster och 6 Prawns. Favoriten 3 Johnny B.Kemp behöver lopp för att hitta sin form.

DD-förslag: 4 kombintioner x valfri insats

DD-1: 3,5,7,10

DD-2: 2 Wiss Rambo

Vinnare/Plats spel:

Örebro lopp 7

Spel: 7 Acriter (Plats)

Odds: 2,35@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.32

Örebro lopp 8 

Spel: 2 Wiss Rambo (Vinnare)

Odds: 3,50@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.54

Lycka till! /MLipovac