V75 idag och vi ska till Örebro, omgången ser intressant ut och jag tror man kan få bra utdelning om man sätter sjuan. På dubbeln får vi se en ganska stor favorit i inledningen som jag kommer gardera då jag inte är säker på att han tar ledningen och i avslutningen spikar jag världsmästaren Ulf Ohlsson. Häng med!

DD-1 (1609m auto)

I inledningen får vi se ett kortlopp där Timo Nurmos tränade 1 Only One Winner blir stor favorit, han har fått ett perfekt utgångsläge då han är snabb ut och skulle han hålla ledningen då tror jag han har bra chans att leda runt om. Han var riktigt bra senast i finalen och har tagit fyra segrar på fem starter. Mycket talar för honom men jag tror Erik och 3 Linslusen A.U kan snuva favoriten på ledningen och då ser det öppet ut. Ett annat scenario kan vara att Erik och Jorma kör mot varandra och då bjuder dem in en tredje häst och därför plockar jag med några riktigt roliga drag. 8 Napoleon C.D tycker jag är helt bortglömd här, han vann lätt senast från ledningen och är kanske bäst i ledningen men han är startsnabb och jag tror Stefan testar en bit för att få ett bra slagläge och då får dem hålla i sig till slut. 7 Diamond kommer med två raka segrar och Björn plockar av skorna på honom för första gången i karriären, intressant! 11 Global Patriot har ett imponerade facit med 16 segrar på 27 starter, han vet verkligen vart målet är och har ett hjärta av guld. Idag är spåret väldigt tråkigt men skulle det bli körning så kan han plocka ner många. Sista strecket ger jag den tyska gästen 9 Emma Di Quattro, hon har också ett imponerade facit med 7 vinster på 12 starter. Man ska testa barfota för första gången och med ett perfekt smygläge kan hon överraska. Det som talar emot henne är kusken.

DD-2 (2100m auto)

I avslutningen får vi se den lägsta klassen och där hittar jag mitt singelstreck på dubbeln. Ulf Ohlsson och 4 Mellby Diamant, han hade varit långt framme i Kriteriefinalen om han inte hade gjort bort sig i kvalet tror jag. Han har utvecklats mycket och jag tror han sitter i ledningen tidigt och där blir han svårslagen. Värsta motbudet 11 King Sir Kir blev struken under morgonen och det gör att mitt singelstreck känns ännu säkrare.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3,7,8,9,11

DD-2: 4 Mellby Diamant

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Only One Winner

DD-2: 4 Mellby Diamant

Lycka till! /MLipovac