Örebro står som värd för kvällens dubbel, vi får se två Breeders’ Crown lopp som innehåller många fina fyraåringshästar. Jag tror att vi kan få två favoritsegrar och spelar därför en rak dubbel med favoriterna utöver min garderade dubbel. Häng med!

DD-1 (2100m auto)

I inledningen får vi se fyraåriga ston göra upp. Björn Goop blir favorit med sin 1 Catwalk In som var riktigt bra i debuten för Goop senast, hon satt i ledningen och fick tryck på sig över lång distans men vann utan några som helst problem. Stallet är väldigt nöjda med henne och jag är inne på att Björn håller ledningen igen och då blir hon svår att slå. Spelar en rak dubbel med henne men garderar på den större med 4 Trinity Zet som fick se sig slagen senast på V75 när hon fick en strulig resa, gången innan var hon enorm när hon vann från dödens. Ett bra läge idag och hon ska med på kupongen. 5 Face’ Em visade i fjol att hon är ett toppsto, vann Trav-Oaks och ska räknas här pga sitt läge. Hon har fått ett lopp i kroppen och ska ha gått framåt med det, kan öppna väldigt raskt om man vill och skulle Peter skicka iväg henne kanske hon kan utmana Goop om ledningen, given på kupongen vid gardering.

DD-2 (2100m auto)

I avslutningen får vi se fyraåriga hingstar och valacker göra upp. Favorit blir kullens kung 3 Al Dente som har ett lopp i kroppen och vill börja bygga upp en vinstrad igen, senast blev han slagen från ledningen men han saknade lite tempo då. Han är startsnabb och mycket tyder på att det blir ledningen runt om. Jag dubblar med 10 Origo Tilly som jag trodde skulle vinna mot just 3 Al Dente senast, han såg ut att ha satt klorna i favoriten med galopperade. Han har fått två lopp i kroppen och är påväg mot toppformen, kommer att få en bra position direkt för jag tror han kommer gå i ryggen på tipsettan. Se upp!

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,4,5

DD-2: 3,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Catwalk In

DD-2: 3 Al Dente

Lycka till! /MLipovac