Örebro står som värd för kvällens fina tävlingar. På dubbeln får vi se ett riktigt bra stolopp och ett intressant snabblopp. Mina första hästar i båda loppen tror jag har väldigt bra chanser. Häng med och ta del av tipsen!

DD-1 (2100m auto)

I inledningen får vi se ett riktigt fint stolopp där många fina ston gått på V75. Tipset går utan tvekan till 7 Miss Sue V som om hon fungerar kommer vinna detta. Hon var storfavorit senast på V75 men valde att galoppera bort den segern, jag tror att Örjan laddar med henne igen och får överta ledningen, då blir hon en svår nöt att knäcka. Jag plockar också med 3 Blue Martini Ås som senast imponerade på mig när hon flög på upploppet till en andra plats bakom Talk The Talk. Hon är säkert bättre efter den starten och med minsta klaff så ger hon tipsettan en match. Låser på dem två.

DD-2 (1609m auto)

I avslutningen får vi se ett snabblopp som håller bra klass, mitt tips går till 9 Curtsy Hanover som gick väldigt bra senast i sin årsdebut. Hon missgynnas lite av bakspåret då hon är väldigt snabb ut men hon har en bra rygg och vid minsta klaff kommer hon vissla förbi dem på upploppet. Värsta motbudet är 2 Trixarn som fått ett perfekt utgångsläge, han är nedstruken till första spåret och kommer troligtvis ta hand om ledningen, men eftersom 3 Pave The Way, 4 Peaberry och 5 J.L’S Buv också är snabba ut kan det bli en hård öppning på loppet och då tror jag 9 Curtsy Hanover vinner. Jag plockar med 2 Trixarn och 3 Pave The Way på kupongen.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,7

DD-2: 2,3,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Miss Sue V

DD-2: 9 Curtsy Hanover

Lycka till! /MLipovac