Örebro travbana står som värd för kvällens lopp. En bra omgång med bra lopp, höjdpunkten är TeleBolagets Grand Prix som vi bjuds på i DD-1. 18 grader och lite moln ska det vara enligt rapporterna. Häng med!

DD-1

Här hittar vi dagens största favorit, 2 Corky. Han har varit i Stig H Johanssons regi ett tag nu och föll med flaggan i topp i första loppet. Han slutade tvåa efter ett bra lopp i dödens. Nu har han fått spår två och är snabb ut, tror han sitter i spets omgående, där blir han mycket svårslagen. Många av konkurrenterna han möter idag ska ut i derbykvalet och jag tror att det kan bli snäll körning på många håll. Det talar ännu mer för 2 Corky som jag lämnar ensam på kupongen. För er som letar motbud så har jag två stycken ni måste ta med. 1 Jonesy som kommer få en finns resa i rygg på ledaren. 4 Final Oak som hade krafter kvar senast i hans debut i Robert Berghs regi. Ni vet vilken form gubben har, passa upp om ni inte lämnar Corky ensam.

DD-2

Sprinterlopp och jag tror det blir fart på tillställningen. Många som är startsnabba och vill till spets det kommer gynna 7 Roxie Lavec som senast var smäll fin på V75. Kommer Flemming någorlunda bra till från sitt spår så blir han och räkna med. 2 Super Curious har vunnit sina två senast lopp från spets och ska försöka idag med. 4 Spark Rick och 5 Rydens Indigoblue kommer försöka komma till spets dem med och därför tror jag på körning i detta lopp. Men kommer någon av dem tre till spets utan och bränna för mycket då blir dem svårslagna. Varnar för 12 Drogba Bob vid overpace.

Spelförslag: 5 kombinationer x 50 kr = 250 kr

DD-1: 2 Corky

DD-2: 2,4,5,7,12

Raka DD: 1 kombination 100 kr

DD-1: 2 Corky

DD-2: 7 Roxy Lavec

Lycka till! /MLipovac