Efter några dagars avslappning i semesterns tecken så kommer här ett väl inläst DD-tips från hängmattan. Vi har fått en, enligt stallet, stenklar vinnare i första loppet och i andra har vi två riktiga kantbollar som med lite flyt ger oss en bra semesterkassa!

Örebro är värd för kvällen och det är i skrivande stund fin bana och fina förutsättningar, men vädret är inte helt att lita på och det han hända en del fram till DD-start.

DD-1

Vi snackade i förmiddags med vår kontakt i stall Svanstedt och han menade med bestämdhet att Main Kronos skulle ha mycket bra chans trots trist läge. Åke har väntat länge på att hästen ska tävla som han tränar och sist tycket han det kändes så. Det hela blir inte sämre av att flera hästar är strukna och vi singlar utan prut.

DD-2

I andra avdelningen finner vi en stor favorit i Incerast Workload som utan skor på hovarna växte två klasser för två starter sedan. Hästen blev mycket rappare och såg ut att kunna hur mycket som helst. Trots att hästen hoppade bort sig sist så tror vi också att han ska ha bra chans.

Vi släpper dock inte två motdrag som båda var finfina i E3-uttagningarna. Noble Night flög fram på barfotabalans och hann så när fram till en finalplats. Hans avslutning var mycket vass och från fint läge ska han räknas tidigt. Cool Style lyckades, till skillnad från Noble Night, ta sig till finalen efter ett kanonförsök. Hästen kom dock bort i finalen, men spurtade bra i skymundan och är rysaren i loppet.

Spelförslag: 1 x 3 rader x 100sek = 300 sek

DD-1: 11

DD-2: 1,8,12