Kvällens dubbel hämtar vi från Örebro travbana. Omgången har en stor favorit i inledningen som jag inte tror på så mycket, jag garderar honom med två hästar och hoppas han faller. I avslutningen ser det öppet ut men jag väljer att låsa på två mindre betrodda hästar. Häng med!

DD-1
I inledningen får vi se storfavoriten 4 Fantoccini som har en bra chans att ta sin fjärde seger på fem starter. Han fick segern senast när vinnaren blev diskad pga trängning. Motståndet ser sämre ut idag och jag tror chansen att han leder runt om är stor men jag vill ta med två hästar till som jag hoppas kan vara med och göra upp om det. Den första är 1 Gimeheaven Sisu som jag hoppas tar rygg på favoriten och hotar denna på lucka, han har varit tvåa tre gånger i rad och skulle han vinna idag så kommer det välförtjänt. Den andre är 7 Final Oak som fått ett lopp i kroppen i ny regi och borde gått framåt med det. Han är stark och tål en del jobb själv och ska räknas.
DD-2
I avslutningen får vi se ett öppet lopp där min tipsetta är 7 Fuzz. Jag tycker han är bästa hästen i fältet men är lite ojämn. Han spurtade till seger näst senast och jag är inne på att han parkeras i ledet och men en bra rygg så kommer han visa prov på sin fina spurt igen. Andra hästen som jag tar med är 12 Aztec Boko som gjorde en väldigt bra insats senast när han klev runt motståndet under slutvarvet och vann. Han ska ha gått framåt ytterligare efter det loppet och ska räknas med här. Vet att läget är det sämsta men jag tror på honom.
DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats
DD-1: 1,4,7
DD-2: 7,12
Lycka till! /MLipovac