Ikväll är det V64 tävlingar på Örebro travbana. Loppen håller bra klass. Försöket till Diamantstoet (V65-6,DD-2) är kvällens höjdpunkt. Häng med!

DD-1

2 Super Curios är en startsnabb dam som jag tror sitter i ledningen. Därifrån kommer hon att leda detta lopp runt om. Varnade för henne förra gången när hon hade spår tolv men räckte inte ända fram. Idag är läget passande och jag lämnar henne ensam på kupongen! Tror ni på körning i loppet då måste ni ta med 11 Just Flying By.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I dubbelns andra avdelning bjuds vi på ett försök i Diamantstoet som jag tycker är ganska jämnt. Väljer och strecka ett par hästar. 4 Xenia G.T som var grym i spets senast mot ett lättare gäng än detta. Tror Lennartsson hittar till spets från spår fyra och kan kanske till och med glida undan, vi har ju sett att dem på tillägg inte alltid hinner ikapp när det är 2140 meter. Väljer ändå att ta med två bra hästar på tillägg. Det är 11 Västerbo Collect som gjort en riktigt bra sommar och som alltid ger allt när hon möter lite hårdare gäng, hon har varit lite sämre när hon mött lättare motstånd, lite konstigt. Den andra är 15 Örbäckens Cruella som återkommer efter en paus på nästan tre månader. Hon måste räknas för hon är i grunden en jätte bra häst och idag har hon springspår på tillägg och kommer sitta bra till. Sista strecket ger jag 8 Vendome som är mycket bättre än vad resultatraden visar. Passa henne! För er som vill strecka mer så tycker jag ni ska ta med 12 Polly Frontline som har varit borta i nästan ett år, men Timo Nurmos brukar ha allt bra ställt och hon kan vara en rysare.

DD-Förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Super Curios

DD-2: 4,8,11,15

Vinnare/Plats spel:

Örebro lopp 3

Spel: 1 Dileva Käll (Vinnare)

Odds: 1,50@Unibet

Insats: 8/10

Spelstopp: 19.04

Kommentar: Med loppet i kroppen så tror jag Dileva Käll leder detta runt om. Startsnabb och spår ett.

Örebro lopp 7

Spel: 2 Super Curious (Vinnare)

Odds: 2,75@Unibet

Insats: 8/10

Spelstopp: 20.32

Örebro lopp 8

Spel: 4 Xenia G.T (Plats)

Odds: 1,85@Unibet

Insats: 7/10

Spelstopp: 20.54

Lycka till! /MLipovac