Örebro travbana står som värd för kvällens dubbel. Loppen ser intressanta ut och vi kan få ett bra odds om vi prickar rätt. Väljer att gardera båda loppen då jag inte kan hitta något bra singelstreck som jag litar på. Häng med!

DD-1

Kvällens första lopp på dubbeln är ett sprinterlopp över 1609 meter. Favoriten 4 Västerbo Paymyday återkommer efter vila och ska garderas tycker jag. Han är van vid hårdare motstånd och ska räknas ändå fast han inte gått på ett tag. Stallet säger att han tränat bra, han är ganska snabb ut och skulle Jorma ta sig till ledningen så kan han räcka hela vägen. Han har vunnit V75 lopp från ledningen så det är ingen dålig häst. 3 Mercury Broline är en kapabel häst för klassen, han satt fast med rubbet kvar näst senast och senast var det skrällvarning på honom på V86. Den dagen valde han och gaoppera så det är bara att glömma. Håller han sig i trav idag så har han bra chans att utmana om segern. 2 Unique Julia kommer att laddas mot ledningen tror jag, hon har visat att hon trivs bäst där och med rätt tempo kan hon ta hem detta. Hennes favorit distans skulle jag säga är den korta och hon ska med på kupongen.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutningen har favoriten 1 Seven Jersey en bra uppgift framför sig, idag gör han sin andra start i Stenströmers regi. I debuten för Stenströmer tappade han travet i sista sväng och hade nog vunnit om han inte gjort de. Jag tycker han höjer sig en klass när han får gå i ledningen och idag är chansen stor att det blir just ledningen, utgångsläget är perfekt och jag tror att han har bra chans att leda runt om. Vill ändå ha med 2 Mad Neo som kan väldigt mycket, han blev struken senast och det kan fattas lite form där. Från stallet låter det uppåt och detta motstånd verkar lämpligt. Jorma Kontio första gången blir spännande och han kommer att få en bra resa, jag vill inte ryka på honom. För er som garderar med mer hästar rekommenderar jag att ta med 5 Lunatic Face som är en väldigt kapabel herre men som älskar att strula till det, felfri är han ett segerbud.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,4

DD-2: 1,2

Vinnare/Plats spel:

Örebro lopp 8

Spel: 1 Seven Jersey (Plats)

Odds: 1,45@Unibet

Insats: 8/10

Spelstopp: 20.54

Kolla om Bet365 har bättre odds! Dom hade inte släppt oddsen när jag kollade.

Lycka till! /MLipovac