Ninepoints Ariel skrällde i DD-2 igår och henne missade jag att få med. Jag brukar ha ett gott öga till henne men trodde inte på henne igår. Bara att ta nya tag! Örebro kör V64 och DD ikväll och jag har hittat en stark spik som inte är rädd för att gå den tunga vägen.

 

DD-1, 2100a:

7 Plead Guilty kördes fram till dödens med 1200 kvar senast och satte press på ledaren under slutvarvet. Lyckades dock inte ta sig förbi men gjorde ett mycket bra lopp och visade att formen sitter där. Riskerar en tung resa ikväll också, men då jag tycker han är den klart bästa hästen i fältet så tror jag att han kommer ta ner de ikväll. Jag tror han vinner från dödens och spikar!

Rank: 7-2-11-4-1-12-10-6-8-9-5

 

DD-2, Fyraåringslopp för ston, 2100a:

11 Taclobo satte inte en hov rätt från start senast och tappade allt vad position hette. Satt sist invändigt och när inte hästen framför ville gå framåt blev det långt fram. Satt sen fast med gott om krafter kvar och såg riktigt fin ut. Hon är stark och tål att göra en del själv. Kan gå ett rejält slutvarv och är med i segerstriden. 7 Hot Lady Andover gick riktigt bra sista 600 senast och hann fram till seger i sista steget. Med en liknande avslutning ikväll är hon med där framme igen. 5 Must Have hade precis satt sig till rätta i ledningen senast då hon plötsligt galopperade bort sig. Gick bra i starten innan och formen är bra. Kan avsluta vasst och är med i segerdiskussionen ikväll. 8 Tide Water hamnade i dödens senast och höll strålande till andrapriset. Läget är väl inte det allra bästa men med lite flyt på vägen kan hon blanda sig i det hela till slut. Inte alls golvad.

Rank: 11-7-5-8-2-6-4-12-3-2-1-9

 

DD-systemet:

DD-1: 7 Plead Guilty

DD-2: 11 Taclobo, 7 Hot Lady Andover, 5 Must Have, 8 Tide Water

4 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.53

 

Lycka till!