Både Ajlexes Cubano och spiken Limoncelli blev tvåa igår, men på andraplatser vinner man inget. Nya tag idag då V75 tillfälligt flyttat till Norge och Momarken. På DD-spelet får vi se två gigantiska favoriter med bl.a VM-vinnaren från ifjol, Papagayo E. Jag har dock roligare drag än så och har jag rätt blir det ett bra DD-odds.

 

DD-1, Steinlagers ärelsöp, 1640a:

10 Papagayo E vann VM-loppet på Yonkers Raceway förra året och norrmännen gick bananas. Nu gör han en högintressant årsdebut och har tränat som en demon enligt tränaren. Men han har bakspår och det är årsdebut, två minusfaktorer som gör att jag går emot honom på DD. Jag chansspikar istället loppets ledare, 1 Punk. Han har utvecklats enormt sedan han kom till Bo Westergård och har blivit en toppsprinter. Han imponerade i sin årsdebut senast då han gick en bra tid från ledningen i snöyra. Nu blir det fin bana, skorna flyger all världens väg och han själv följer bilen. Jag tror han kan leda detta runt om!

Rank: 1-10-8-3-5-4-7-2-9-6

 

DD-2, Klass 1, 2140a:

2 Ridolini Park är omgångens roligaste drag! Han satt fast senast med gott om krafter kvar och såg fantastiskt fin ut. Han kan öppna bra, men jag tror han får nöja sig med rygg ledaren. Med fritt i tid är han ett hett segerbud. 9 Conrads Wilhelm flög fram sista 300 senast och hann fram till seger. Det var egentligen inte möjligt att vinna med den resan han fick, men han fick sådan fart över upploppet så klockorna stannade. Får en fin resa här och med samma tryck över upploppet som senast är han med och krigar om segern. 1 Good’s Of Norway vann knappt från spets senast och imponerade inte så värst mycket. Han har dock ett fint läge här då han är startsnabb och kan få fuska bort en bit av loppet i ledningen. Kan leda runt om.

Rank: 2-9-1-3-7-4-5-10-6-11

 

DD-systemet:

DD-1: 1 Punk

DD-2: 2 Ridolini Park, 9 Conrads Wilhelm, 1 Good’s Of Norway

3 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 18.20

 

Vill ni ha V75-tips kan ni lyssna på min och Marios podcast här, denna veckan med Jan Ove Olsen som gäst: http://www.podcastgarden.com/episode/v75-podden-momarken-193-med-jan-ove-olsen_73762

 

Lycka till!