Kvällens V64 och DD hämtar vi från Mantorp. Tror att det kan skrälla i DD-1, men i DD-2 tror jag stenhårt på en häst. Häng med och se vem!

DD-1

DD-inledningen är ett intressant lopp där många utav hästarna gick i derby kvalet senast. 5 Emil Tuffing fastnade jag för, han tog spets och släppte sedan till Bandit Hornline som vann enkelt. Han krigade sig till en tredje plats och idag ser inte motståndet så farligt ut. Idag kommer han inte släppa till någon och jag tror han räcker långt ifrån ledningen. Väljer ändå att ta med några till på kupongen, det är 4 Olimin som kan utmana 5 Emil Tuffing om ledarpositionen. Han har inte haft marginalerna på sin sida och satt senast fast i derbykvalet där 5 Emil Tuffing gick. Tror att dom krafterna som sparades senast kan fälla många här. 7 Tenzing har mött tuffare hästar och från stallet låter det uppåt, man tror på bra chans. Sista strecket går till 1 Glamour Håleryd och formkusken Peter Untersteiner som jag tror hittar ut från innerspåret, får hon rätt ryggar kan hon fälla många.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

5 Twigs Voici vann jätte enkelt senast i ett billigt lopp men har annars härdats i tuffa V75 lopp. Jag väljer att lämna henne ensam på kupongen för att hon fått ett bättre spår än den värsta konkurenten 7 Clara R.C. Tror Pekka Korpi skickar iväg henne och kommer till spets, där leder han runt om.

DD-förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,4,5,7

DD-2: 5 Twigs Voici

Vinnare/Plats spel:

Mantorp lopp 8

Spel: Twigs Voici (Vinnare)

Odds: 2,50@Unibet

Insats: 7/10

Spelstopp: 20.54

Kommentar: Se DD-2

Lycka Till! /MLipovac