Mantorp bjuder till DD-spel på måndagen och det är ett mycket fint lopp som inleder spelet i Sikta mot stjärnornas final. Det är en handfull blivande stjärnor som gör upp om fina pengar och det kommer att bli ett kanonrace!

Den andra avdelningen håller även den hög klass och jag har lösningen på omgången i två rader!

DD-1

Ni som följer mina tips vet att jag vurmar oerhört för Melanders Nato Dream. Hästen som ser ut att trava på halvfart, men ändå dansar runt banan på topptider. Hästens utstrålning och vägvinnande stil gör att jag är övertygad om att detta är en blivande kanon.

Nato Dream har ett lopp i kroppen efter en kortare vila och såg mycket fin ut vid seger. Nu vankas barfota runt om igen och hästen ska ha fin segerchans trots trist läge. Jag vill dock varna även för en annan Tarzan-häst som imponerade storligen på mig sist trots förlust. New York U.S bjöd strid upploppet ner på en topptid trots att han öppnat oerhört tufft för att nå spets med tredjespår i 500 meter. Hästen stil är härligt skön och hästen duger fint här till fint odds!

DD-2

Spelet avslutas med ett fint stolopp där det skiner en klar stjärna över de andra. Lennartssons fina Famous Dream har i höst visat sig tillhöra de allra bästa i kullen och farten hon besitter är vida överstigande motståndarna.

Sist blev hästen lite ivrig från start och galoppen var oundviklig. Efter körde Lennartsson inte mycket på sin häst, men hon var med övriga in på upploppet och det var mycket krafter kvar i mål.

Spelförslag:

DD-1: 6,11
DD-2: 6