Ny vecka och jag hoppas att jag får ut mer tips denna veckan än den förra och att det går bättre. Ikväll ska vi till Mantorp där dubbeln går och jag har snackat med Jan-Ove Olsen som är försteman hos Reden om favoriten i första. I avslutningen borde Goops guldklimp plocka in tjugo meter och vinna men hur löser jag det? Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se ett fyraåringslopp där Daniel Reden och 3 Be Spontaneous blir favoriter, jag snackade med Jan Ove och han sa att hästen känns väldigt fin hemma och ska ses med bra chans. Senast blev han struken och det var för han åkt på en allergi, dem skulle lasta på honom och såg att inte allt stämde. Dagen efter var allt som vanligt så jag tror inte han tappat något och eftersom han är van vid hårdare motstånd så tror jag chansen att han leder runt om är stor. Han är lite krånglig ibland och kan galoppera men går han felfritt så är det en bra chans. 5 Sweet’n Sour Akema har varit borta i två månader och gör comeback här. Han har kapaciteten att vinna men formen kanske inte är på topp. 4 M.T Jeopardy har gjort det bra i Stefan Hultmans regi, senast blev det galopp som storfavorit på V75. Sköter han sig idag så kan han vara med i främre träffen. Sista strecket ger jag 8 Pastor Dee som satt fast senast på V75. Han är i toppform och skulle han få loppet vilket är stor chans till då det bara är åtta hästar i fältet så kan han blåsa till dem.

DD-2 (2140m volt)

I avslutningen får vi se ett försök i Sikta Mot Stjärnorna där treåringarna gör upp. Bästa hästen kapacitetsmässigt är 13 Pacific Broline och han borde kliva runt dem här ganska enkelt. Han står på tjugo tillägg men det tror jag han plockar in utan problem. Senast brände han som favorit men alla har en dålig dag. Goop har inte anmält hästen till Kriteriet och därför tror jag att dem satsar här istället. Att Dalborg kör istället för Björn är väll ett litet frågetecken men jag tror Thomas löser de. Spik!

DD-förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,4,5,8

DD-2: 13 Pacific Broline

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 3 Be Spontaneous

DD-2: 13 Pacific Broline

Lycka till! /MLipovac