Kvällens omgång på Mantorp håller hög klass framförallt kvällens höjdpunkt Sikta mot stjärnorna (DD-2). Häng med och se vad som spelas!

DD-1

DD-inledningen bjuder på ett klass två lopp över 2140 meter. Loppet är lite lurigt om man inte tror på favoriten 4 Snabba Cash. Han har varit ifrån två månader och kanske behöver lopp i kroppen. Han har annars inlett lovande och har tre segarar på fem starter varav en på V75. Läget är bra och jag tycker han har en bra uppgift fast det är några tuffa hästar emot. Sms:ade Peter Unterstiener och han svarade att han tror på 4 Snabba Cash, han har tränat på bra. Jag litar på Peter och lämnar honom ensam på kupongen. Tror hans stallform håller i sig idag med.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Årets upplaga av Sikta mot stjärnorna där vinnaren får hela 200.000kr. Tipsettan 2 Explosive De Vie har fått det bästa utgångsläget, han kommer sitta i ledningen tror jag och där kan han mycket väl leda runt om. Jag väljer och gardera för att jag litar inte på treåringar och det kan bli körning på många håll. 11 Volstead har fått ett betydligt sämre spår än dem andra och risken finns att han hamnar för långt bak, men han har dock visat fartresurser  och tycker han är given på kupongen. 5 Sylvester America har toppform och skall räknas. 1 Global Revolver kommer att ta ledningen men släppa och få en bra rygg att gå i, kommer luckan i tid kan han spurta ner många. 10 Chocolate Crisp har en riktigt vass spurt och med rätt ryggar kan ingen vara säker. 6 Stud Muffin slog senast 2 Explosive De Vie efter ett perfekt lopp, nu har han ett sämre läge men tror han gått framåt med det senaste loppet och han är gynnad av ett hårt tempo. Sista strecket går till 7 Iponema som får Björn Goop i sulkyn, hon behöver rätt resa för och speeda ner alla. Tror hon har en liten chans, en riktig outsider.

DD-Förslag: 7 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4 Snabba Cash

DD-2: 1,2,5,6,7,10,11

Lycka till! /MLipovac