Mantorp står som värd för veckans första DD. Omgången håller hyfsad klass och vi bjuds på två stolopp över sprinterdistans. Häng med!

DD-1

Fyraåriga ston på sprinterdistans inleder DD. 10 Elita M.I har utvecklats mycket och visat det när hon vunnit dem två senaste loppen. Senast avgjorde hon väldigt enkelt på nytt rekord trots en resa utvändigt ledaren. Idag är det bakspår på kort distans men jag tror inte det gör så mycket, hon klarar och gå i spåren och göra jobbet själv, given på kupongen. Dubblar med 3 Anthologie som har en hög grundkapacitet men inte visat det på sistone. Spåret idag är bra och skulle Kenneth komma till ledningen då är mycket vunnet. Låser på dem två.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutningen bjuds det på ett treåringslopp för ston över sprinterdistans. Tipsettan 4 Britelite Am var jag inne på att singelstrecka men är inte säker på att hon tar ledningen. Tar hon ledningen då är det en bra chans att leda runt om, given på kupongen. Stallkamraten 6 Evening Prayer är jämn med 4 Britelite Am och kommer från en enkel vinst. Kan få ett bra lopp och ska räknas. Sista strecket går till Björn och 10 Charmant Hornline som inte vunnit några lopp hittills men står på tur kan jag tycka. Hon har mött mycket bättre motstånd och skulle det vara minsta tempo på loppet då fäller hon många.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,10

DD-2: 4,6,10

Vinnare/Plats spel:

Mantorp lopp 7 

Spel: 3 Anthologie (Plats)

Odds: 1,65@Bet365

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.33

Lycka till! /MLipovac