Missade DD-tipsen igår, men det var bara bra då jag var helt offside ändå. Det är V75 även idag och nu är det på Mantorp. Loppen håller bra klass och ser öppna ut. DD-spiken är en liten chansning, men jag tror hon har en riktigt bra chans.

 

DD-1, Stolopp, 1640a:

2 Roxy Hill såg smällfin ut näst senast då hon spurtade sylvasst till en säker seger. Senast var det inget tryck alls i henne efter en invändig resa, men då var det också fel distans för henne. Hon är som allra vassast på dagens distans och hon kan öppna hyggligt. Bör kunna hitta en bra position och gå med i ryggar på sista bortre långsidan. Sen är det bara att vrida ut till attack över upploppet och speeda ner alla som är före. Åtminstone ser det ut så i min värld och jag chansspikar Flemmings sprintersto.

Rank: 2-6-4-10-7-11-3-9-8-12-1

 

DD-2, 2140a:

5 Västerbo Realhigh höll undan med knapp marginal från ledningen senast. Han hade dock krafter kvar i mål och trodde helt enkelt att jobbet var klart. Öppnar hyggligt men kan inte ta nån ledning idag. Kan dock ta ner dem den tunga vägen och jag tror han har en bra chans här. 3 Protector gjorde comeback senast och behövde loppet. Startsnabb och lär ta ledningen. kan leda runt om. 4 Nepals Dandy är i kanonform och tål att göra en del själv i loppen. Ska inte nonchaleras här.

Rank: 5-3-4-8-6-7-1-2-9-10-12-11

 

DD-systemet:

DD-1: 2 Roxy Hill

DD-2: 5 Västerbo Realhigh, 3 Protector, 4 Nepals Dandy

3 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 16.23

 

Lycka till!