Veckan inleds med trav från Mantorp och jackpot. Omgången är ganska öppen då det inte finns några stora profilhästar förutom i den sista avdelningen (DD-2) där 3 Bar Plombier bara ska vinna. Häng med och se vad som liras!

DD-1

I DD inledningen bjuds det på ett femåringslopp över 2140 meter. Loppet är ganska öppet tycker jag men det finns en häst som jag tror är lite bättre än dem andra och blir min tipsetta, det är 5 Interest Sånna. Tror att han har bra chans att ta hand om ledningen och då blir han svårslagen. Senast på Mantorp mötte han 3 Standard Ribb och slog honom utvändigt, det är starkt. Väljer och gardera lite här och hoppas på skräll. 3 Standard Ribb plockar jag med, han har bra grundkapacitet och står på tur för att vinna. Läget kan man inte klaga på heller. 9 He’s A Diffacolt galopperade senast men avslutade bra och kom fyra. Han är kapabel och med rätt resa kan han fälla många. Kolla 7 Anthologies senaste fem lopp och se vilka startspår han haft. Han har haft riktig otur i lottingen men har ändå levererat mot bättre hästar än det här. Idag har han fått ett dåligt spår igen men är i grunden en jätte bra häst. Skulle det stämma på vägen då är han med på mållinjen. 2 Holy Heart kan vinna från alla positioner om formen sitter, tveksam om han har den men han är given på kupongen vid gardering. Sista strecket ger jag 1 Cognac Sting som fått bra startspår, kan han hålla rygg ledaren då kan chansen komma på upploppet, passa honom!

DD-2

3 Bar Plombier kan väl inte förlora detta lopp? Jag tror han blir släppt till ledningen och sen är loppet över, han har bra form och är den bästa hästen. En liten straffspark tycker jag. Spik!

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,3,5,7,9

DD-2: 3 Bar Plombier

Raka DD: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Interest Sånna

DD-2: 3 Bar Plombier

Lycka till! /MLipovac