Ikväll ska vi till Mantorp som står som värd för dubbeln. Vi får se två roliga och intressanta lopp. I ineldningen får vi se ett snabblopp där PEter Unterstiener sitter på leken med sitt nyförvärv, jag tror han har bra chans att vinna. I avslutningen får vi se ett treåringslopp där ett till nyförvärv gör debut för sin tränare, jag garderar då jag inte har kolla på hästen och han har galopperat i sina senaste starter. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se Sprinterkrevaden. Favorit blir Peter Untersteiner och 2 Dreams Take Time, jag tycker han ska vara favorit men han kanske är lite väl stor favorit. Han har inte startat sen i maj men Peter har alltid hästarna väl förberedda. Han är relativt snabb ut och med tanke på att dem värsta motbuden fått dåliga spår så tror jag Peter leder runt om. För er som garaderar så är 10 Harry Haythrow och 9 Johnny B.Kemp värst emot.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett öppet treåringslopp där Björn Goop och 2 Tyrell As blir favoriter, han ska göra sin första start för Goop och från stallet låter det uppåt. Han har visat sig vara startsnabb tidigare och skulle Björn få ledningen så ska det vara en bra chans. Jag är lite orolig att han galopperar för det har han gjort i dem två senaste starterna och väljer därför att gardera. Min tipsetta är Peter Untersteiner och 6 Nobel Southwind som gjort bra lopp på sistone. Han har mött bättre motstånd än detta och ska ses med bra chans. För er som spelar rak dubbeln är det Peter Untersteiner gånger två som gäller. 10 Papillon Face hoppade senast men det var en olycka i arbetet, han gynnas vid tempo och har en bra spurt att komma med. 4 Tyson Bi imponerade på mig lite senast när han ledde loppet runt om mot lite småtuffa kamrater. Skulle han komma till ledningen idag då kanske han kan upprepa senaste insatsen. Plockar också med en duo från Roger Walmanns stall och det är 1 Explosive River som har smygläget och 3 Västerbo Hard Cash som är stark till slut med rätta loppet.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Dreams Take Time

DD-2: 1,2,3,4,6,10

Lycka till! /MLipovac