Mantorps står som värd för kvällens dubbel och jag tycker vi får se två bra lopp. I inledningen bjuds vi på ett stolopp där jag singelstreckar Björn Goops styrning medans avslutningen ser mer öppen ut, jag plockar med några hästar och hoppas på skräll. Det är valfri balans på Mantorp ikväll. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se ett stolopp där jag väljer att singelstrecka Björn Goop och 4 Priscilla Spin. Hon har fått två lopp i kroppen efter paus och närmar sig formtoppen, Björn Goop upp för första gången brukar ge en extra kick. Hon är ingen startraket ut men jag är inne på att Björn övertar efter några meter och där har hon visat att hon går jätte bra. Kör bara Björn!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi ett klurigt lopp där tipset går till 1 Arn Hammering som varit ute i tuffa V75 lopp på sistone. Han var en av dem segerikaste hästarna 2013 och vet vart mållinjen är. Han var fin senast på v75 och reder bara Thomas ut innerspåret så tror jag på bra chans. 7 Tokio Hotell Hall är nog den bästa hästen i grunden men har en förmåga att inte sköta sig. Får Björn koll på honom så tror jag han hittar en bra rygg tt gå i och då blir han otroligt svår att stå emot på upploppet. 6 Antagonista har gjort det bra i monte, senast var han ute i vanligt travlopp och kom tvåa. Tycker han är lite bortglömd här och jag vill inte rycka på en så bra häst. Tar med två skrällar och det är 8 Just Flying By & 10 Dollar Zon. Skulle dem få rätt resa från sina lägen så kan dom skrälla.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4 Priscilla Spin

DD-2: 1,6,7,8,10

Lycka till! /MLipovac