Igår satt dubbel till fina 43 ggr pengarna nästan, hoppas många ryggade och fick bra betalt. Ikväll ska vi försöka igen när dubbeln går på Mantorp. Loppen är väldigt öppna, måste nästan vara dem öppnaste på väldigt länge. Jag kommer att spika i inledningen och avsluta med några stycken och hoppas på skräll. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

DD-inledningen bjuder på ett öppet och bra lopp, det verkar som att det kommer bli körning på förhand men jag tror att mitt singelstreck kommer sitta i ledningen efter några hundra meter och där blir han inte lätt att slå. Jag väljer att singla 4 Quarter Of An Hour som senast blev för het utvändigt ledaren, Claes var väldigt uppåt innan loppet och jag trodde med på bra segerchans. Man tror att han blev så het för han fick resa långt. Idag är det nästan hemmabana och då tror jag han kommer sköta sig bättre. Han är ganska startsnabb och har visat att han går bra i ledningen, näst senast vann han från den positionen mot ett ganska bra motstånd på just kort distans. Jag säger bara kör Claes, fixa detta åt oss! För er som garderar vill jag säga att om det blir körning då tror jag 9 Johan Roc kan blåsa ner hela gänget.

DD-2 (2140m auto)

Ännu ett öppet lopp med fyraåringar och det tycker jag är kul för då får vi fina odds på dubbeln. Tipset går till 2 Grinnebys Orion som senast vann från ledningen, jag tror att han kan komma till den positionen idag igen och då ska han ses med bra chans. Men det finns chans att han blir synad av 1 Missing The Blues och då tror jag favoriten kan få det svårt. 1 Missing The Blues gjorde en ganska bra insats senast som trea, ska räknas eftersom han kommer få ett bra lopp. 4 Incredible Rex gör alltid bra lopp men vinner sällan, senast var han riktigt trött efter en tuff resa. Han tål att göra lite grovjobb och möter idag lite enklare motstånd. 3 Mouron Rouge var hårt betrodd senast i årsdebuten men galopperade, han kan öppna bra från start men är osäker så jag tror Goop tar det lugnt för han kommer få en fin resa ändå. Loppet i kroppen är bara positivt. 10 Made Black Beauty gynnas vid tempo, har en bra spurt och till så låg procent ska hon med.Sista strecket ger jag 12 Home Front som gjort en start för Johan Untersteiner, han var inte jätte bra då men jag tror han blivit bättre med loppet i kroppen och skulle det bli tempo då kan han flyga till slut.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4 Quarter Of An Hour (9)

DD-2: 1,2,3,4,10,12

Lycka till! /MLipovac