Mantorp står som värd för Decembers första dubbel, omgången är riktigt knepig tycker jag och det betyder bra odds om man sätter dubbeln. Jag kommer singelstrecka i DD-1 och gardera i DD-2. Häng med!

DD-1

DD inleds med ett stolopp över 1640 meter där jag tror på hård körning från start, det borde gynna bakspårshästarna och jag vill gardera med ett par hästar. Tipsettan 4 Livacious Lindy är en av dem som kommer att köra för ledningen, hon har inte fått till det på ett tag men är i grunden en väldigt kapabel märr. Skulle Jennifer komma till ledningen utan att slösa för mycket krafter då kommer hon hålla undan tror jag men jag är ganska säker på att det kan kosta. 3 Baroness Boko kommer också att ladda från start, senast blev banan för kladdig så det är bara att glömma den starten, formen är på topp och hon ska räknas med chans. 1 Quiteanotherstory kom aldrig till senast, idag måste det klaffa från läget men hon ska räknas. 9 Ninepoints Ariel kommer att gynnas mycket av den hårda starten som jag tror på, hennes form är mycket bra fast hon inte vinner så speciellt ofta. Tror Oskar kommer hitta ett bra slagläge och på upploppet kan hon visa att hennes speed inte är att leka med. 6 Global Nursery avgjorde senast från fjärde ytter och vann enkelt till slut, formen verkar vara på topp och med senaste loppet är hon given vid gardering. Sista strecket går till 2 Sparkled Face som har en väldigt tråkig resultatrad, men hon är betydligt bättre än den och kan få det perfekt loppet från sitt utgångsläge ikväll, strecka.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Vi avslutar kvällens dubbel med ett treåringslopp där det är ganska jämnt streckat. Jag väljer att singelstrecka mig ur det, jag tror på loppets bästa häst enligt mig och det är 10 Mellby Cheeky. Han har varit lite strulig och galopperat men med bakspåret idag tror jag han får det lättare att sköta sig, senast galopperade han i sista sväng med krafter kvar. Ikväll tror jag Kenneth hittar en bra rygg och sen visar han sin styrka och vinner. Spik! För er som garderar så tycker jag 6 Scarpia är värst emot.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,3,4,6,9

DD-2: 10 Mellby Cheeky

Vinnare/Plats spel:

Örebro lopp 8

Spel: 4 Livacious Lindy (Plats)

Odds: 1,55@Unibet

Insats: 8/10

Spelstopp: 20.32

Mantorp lopp 8

Spel: 10 Mellby Cheeky (Vinnare)

Odds: 4,00@Bet365

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.53

Lycka till! /MLipovac