Ängsrappen blev överfallen i ledningen igår och tröttnade redan 500 kvar. Inte så mycket att säga om, det behövdes nog ett lopp i kroppen ändå. Natursköna Lindesberg har hand om onsdagens V86 och DD och det är ganska så intressanta lopp vi bjuds på. Jag räknar med att DD-spiken körs i spets den här gången och leder runt om.

 

Ja, som jag skrev redan igår så har jag fullt fokus på V75 den här veckan, men hinner också med en DD till ikväll. Två riktigt bra lopp, där det dock ser upplagt ut för favoriterna.

 

DD-1, Fornabodas fyraåringspris, 2140a:

3 New Muscle Ås var ute mot bl.a Readly Express senast och gjorde det riktigt bra. Han är inte sämre än favoriterna här och då han är ruskigt startsnabb kommer han sitta i spets direkt här. Blir det inte för tufft kört så kan han hålla undan. 7 Le Miracle är ruskigt bra och senast hade han lekstuga på Åby. Såg fin ut då och är naturligtvis med i segerstriden igen. 2 Copimade slog just Le Miracle i Klass 2-finalen under Elitloppshelgen och var riktigt bra då. Har han konserverat den formen är han med och krigar om segern igen.

Rank: 3-7-2-1-4-9-10-6-8-11

 

DD-2, Klass 1, 2140a:

1 Enjoy Boko släppte lite överraskande ledningen senast och fick inte fritt förrän det var för sent. Såg dock riktigt fin ut och visade form. Hon är väldigt startsnabb och hon missar inte ledningen här. Kör man i spets hela vägen har hon en jättechans att vinna och jag spelar på det. Spik!

Rank: 1-4-12-3-10-5-7-2-11-9-6-8

 

DD-systemet:

DD-1: 3 New Muscle Ås, 7 Le Miracle, 2 Copimade

DD-2: 1 Enjoy Boko

3 rader x valfri insats

 

Spelstopp DD kl 21.26

 

Lycka till!