Vi sticker in med ett kul DD-förslag till kvällens omgång på Lindesberg. Kul med rikstrav på småbanorna och vi kan varmt rekommendera ett besök om ni har vägarna förbi.

Förutsättningarna är i skrivande stund fina, men som detta sommarväder har varit så här långt så bör man titta till vädret en extra gång innan inlämning!

DD-1

Åke startar en mycket intressant springare i Brazil Boko i inledningen. Hästen har tidigare visat stor talang för Gooparna och startar nu för första gången hos Åke. Det har flyttats hästar denna väg tidigare och det har varit ett lyckat drag för ägarna eller vad sägs om Covington Ås och Mr Picolit!

Brazil Boko ska ha en kanonchans ikväll, men vi tar även med en annan häst som har dokumenterad kanonform i M.T Fortune Winner. Hästen fick den otacksamma uppgiften att dra fram Kimmono Pearl sist och höll trots det emot till metern innan mål. Nu får han ett bättre lopp från bra läge och ska räknas till glatt odds.

DD-2

Även här vill vi vurma lite extra för ett nyförvärv hos Svanen. Glänsaren Classic Man har för visso gjort en start i sin nya regi, men kommer trots en bländande sådan att vara ännu bättre här. Åke var mycket nöjd med hästen innan starten på Tingsryd och är ännu mer uppåt här. Hästen är snabb ut och det känn som att han kan få ta över ledningen här om han laddar fullt ut.

Vi vill ha med en lite kantboll även här och det i Order By Mackie. Hästen är något ojämn i sina framträdanden, men ser mycket fin ut för dagen och startar äntligen från ett bra läge. Då Ghetto Blaster är med i loppet kommer det att spricka upp i fältet. Från spår ett kommer Nurmos häst att få som sämst tredje invändigt (troligtvis rygg ledaren) och då hon är tvärspeedig kommer hon att tacka för luckan genom att vinna med en nos!

Spelförslag: 2 x 2 rader x 100 sek = 400 sek

DD-1: 5,9

DD-2: 1, 4