Ikväll går dubbeln på Kalmar som också håller i V86. Vi får se två fina lopp på dubbel, jag singelstreckar i den första dubbel avdelningen då jag tror hästen leder runt om medans jag garderar i den sista. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se ett snabblopp där många hästar spelas, jag väljer att singelstrecka 1 Maffioso Face som skall gå barfota runt om idag. Han är ruskigt snabb ut och jag tror Adrian leder detta lopp hela vägen. Han har visat förr att han går bra i ledningen och får han dämpa tempot en bit då blir han svår att slå. Kör bara Adrian!

DD-2 (1640m auto)

I den avslutande avdelningen får vi se ett till snabblopp där favoriten startar från det värsta läget, det är 12 Sweet’n Sour Akema som gjort några riktigt bra lopp på sistone  och utvecklats enormt. Stämmer det lite från det tråkiga läget kan han runda alla. 1 Lillaxel har haft grym form en längre utan att få vinna, idag har han dragit ett bra spår. Kan han hålla upp ledningen är mycket vunnet men jag tror att han väljer ryggledaren och då blir han farlig med lucka på upploppet. 3 Photoboy är den värsta utmanaren till 1 Lillaxel om ledningen, Johan kommer göra allt för att komma till ledningen och skulle han få dämpa farten lite då blir han svår att komma ifatt. 11 Stay Alert har toppform enligt stallet, han är i ordning och ska räknas trots det dåliga utgångsläget. 4 Classification kan mycket bättre än vad hon visat senaste tiden, jag väljer att spela henne bara för att Johnny Takter ska göra, han är i grym form och kan med sina magiska händer fixa en vinst åt Melander. Sista strecket ger jag 7 East Laday som fick ett väldigt tufft lopp senast på V75, han är stark och tål att göra en del själv, med rätt flyt kan skrällen vara ett faktum.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1 Maffioso Face

DD-2: 1,3,4,7,11,12

Lycka till! /MLipovac