Omgången på Kalmar ikväll är intressant. Det är två bra lopp som ska lösas, jag kör utan singelstreck då jag inte riktigt litar på någon. Häng med och se vad jag lirar!

DD-1

10 Fawkes var mycket fin vid segern näst senast då han krossade allt. Senast på V75 blev han ganska så mycket streckad men hoppade i sista sväng. Han är lite svårbedömd efter den senaste starten men kommer han upp på den nivån som han kan då krossar han detta motstånd. 1 Fascination gör intressant comeback efter åtta månaders uppehåll. Hon är aningen svårbedömd men tränaren Lars I Nilsson är jätte nöjd med henne. Han tror att 1 Fascination gör ett bra lopp och eftersom hon är startsnabb så tror han att hon kan leda hela vägen. Hon kommer gå barfota och med jänkarvagn direkt. 3 Staro Bobcat är loppets roliga bud. Han gör alltid bra lopp och senast sprutade han bra på V75. Tycker han samlat ihop till en vinst nu, kanske kommer den ikväll?

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Ett fin fyraåringslopp avslutar kvällens dubbel. 12 Teetime är lite ojämn men hade mycket sparat senast. Kommer han upp i den formen som han kan då är det toppchans ikväll. Thomas Uhrberg kommer att sända fram honom direkt tror jag, han har spirngspår på tillägg och kommer därför sitta bra till. Givet motbud är 1 Lancome Eson som jag tror tar hand om ledningen och är hästen och slå för övriga. Han vann näst senast från ledningen medans han senast inte kom upp i nivå och kunde inte hålla undan.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3,10

DD-2: 1,12

Lycka till! /MLipovac