Kvällens dubbel hämtar vi från Kalmartravet där jag tror på en favorit parad. Favoriterna har dragit bra utgångslägen och jag tror motståndet är lämpligt. Häng med!

DD-1

I inledningen får vi se ett bra lopp där favoriten 3 Asterix Hornline höjer sig lite över mängden, han har gått bra i sina två starter efter vila och fick se sig besegrad senast av West Wing. Den långa distansen passar honom bra och jag tror han kommer sitta i ledningen från start till mål, sen får vi se om det räcker hela vägen. Han har gått barfota hela tiden och med den nya regeln om barfota förbud kan störa lite men jag tror chansen är stor att han vinner. Jag vill plocka med en häst till och det är 6 Tristan Toro som jag jagat en lång tid och måste ha med. När han gått felfritt så har det sett bra ut och skulle han hålla ordning på sin ben så kan det räcka långt. Distansen är bara ett plus för honom och jag garderar bara med honom.

DD-2

I avslutningen får vi se Veijo Heiskanens nyförvärv från Finland 4 Callum. I debuten för Veijo vann han på ett övertygande sätt och jag tror att han bygger på sin segerrad idag. Han kommer vinna från dödens tror jag men han kan bli släppt till ledningen och då är det hela avgjort. Veijo har snackat upp honom väldigt mycket och han säger att han kommer klättra upp i klasserna på ett halvår, då borde han sopa undan detta motstånd enkelt.

DD-förslag: 2 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,6

DD-2: 4 Callum

Raka DD-förslaget: 1 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3 Asterix Hornline

DD-2: 4 Callum

Lycka till! /MLipovac