Kvällens dubbel som vi hämtar från Kalmar bjuder på två finallopp där vinnarna för 100.000 kr. I DD-1 får vi ett treåringslopp där Kriterievinnaren startar och i DD-2 har vi ett fyraåringslopp som är ganska öppet. Häng med!

DD-1

I DD-inledningen blir Kriterievinnaren 2 Je T’Aime Express storfavorit och det tycker jag han skall vara, han vann som sagt kriteriet och fick senast se sig besegrad i Breeders’ Crown finalen. Han har radat upp starka insatser och jag tror att Peter kommer till ledningen ikväll och då blir han svårlagen. Singelstreckar 2 Je T’Aime Express!

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I DD-avslutningen får vi se segermaskinen 7 Arn Hammering som tagit tretton segrar på nitton starter i år, många av dem har varit i lite billigare gäng på Visby men jag tycker han gick bra senast, idag är utgångsläget inte det bästa men jag tror chansen till seger är stor för han kan gå från alla positioner. 4 Lightning Photo blev slagen på mållinjen senast och innan det kom han femma på V75, han ska streckas tidigt om man väljer att gardera. 2 Herold As skall passas för jag tror han kan leda loppet väldigt länge, kanske hela vägen om han får bestämma lite. Väljer och plocka med skrällarna 10 Usain Henna och 11 Xlnt Conways Class som visat att dem håller klassen och formen, 10 Usain Henne var bra näst senast på V75 när han kom femma. 11 Xlnt Conways Class har kommit tvåa två gånger i rad nu och det kanske är dags för en etta i protokollet.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Je T’Aime Express

DD-2: 2,4,7,10,11

Vinnare/Plats spel:

Kalmar lopp 7 

Spel: 2 Je T’Aime Express (Vinnare)

Odds: 2,15@Unibet

Insats: 7/10

Spelstopp: 20.32

Lycka till! /MLipovac