Kvällens V64 hämtas från Kalmar. Spelmässigt är det en högintressant omgång då det är hela 3,6 miljoner extra i sexrättspotten då ingen klarade av det igår. Häng med!

DD-1

Vi inleder DD med ett fint fyraåringslopp där mitt första streck går till 6 Velvet Girl som visar väldigt bra form på slutet. Hon har två raka vinster där en har varit på spurt och en i spets. Kan öppna ganska bra och får hon en vettig resa då kommer hon blåsa ner alla. Garderar med tre hästar till och det är 10 Ready After som visat form men har fått ett tråkigt spår, men med lite tempo då är han med på mållinjen, 3 Je T’aime Ruinart som har det bästa läget och har Peter Untersteiner i sulkyn. Sista strecket är en skräll som bara är spelad till 5% just nu, 7 Daydream Rapida. Skulle han få spets utan att de kostar då är han farlig, pass upp!

Bäst odds på Vinnare/Plats spel har vi på sidorna:

Bet365

Unibet

Racebets

DD-2

DD avslutas med ett långlopp över 3140 meter. Här är Veijo Heiskanen favorit med 7 Ålands Vikingen som senast var bra som trea efter en månads frånvaro. Han kommer bli svårstoppad i detta lopp ifall han sköter sig, jag tror att Veijo från springspår med ett offensivt upplägg är långt framme. Vågar ändå inte lita helt på 7 Ålands Vikingen och plockar med 10 Just Magic som gillar distansen och var fyra näst senast på V75. Han ska även tävla med helstängt huvudlag.

Systemförslag: 8 kombinationer x 30 kr = 240 kr

DD-1: 3,6,7,10

DD-2: 7,10

Vinnare/Plats spel:

Kalmar lopp 5

Spel: 3 Caddie Jasmina (Vinnare)

Odds: 1,60@Bet365

Insats: 7/10

Spelstopp: 19.45

Kommentar: Tycker det mesta talar för spets och slut.

Lycka till! /MLipovac