Kalmar står som värd för kvällens dubbel och vi får se två ganska bra lopp, inledningen håller lite högre klass än avslutningen men jag tror på roliga lopp. Vi går in i en riktigt rolig trav helg nu med två V75 och bra trav. Häng med på kvällens tips!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se ett stolopp där jag går ut och singelstreckar en av mina favoritston 2 Fleetfoot Hanover. Hon blir favorit men vad gör det när jag tror hon vinner, hon har fått ett lopp i kroppen sen vilan och då galopperade hon dubbelt. Det är aldrig bra men jag tror det bara var en dålig dag för henne. Hon har bäst kapacitet i detta lopp och har slagit hästar som Västerboonthenews på V75. Tror att Peter laddar och tar hand om ledningenoch då ska dem andra vara väldigt bra för att slå henne. Spik på 2 Fleetfoot Hanover!

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se ett snabblopp där mitt tips går till Peter Untersteiner och 7 Maximillian Trotter. Han gör årsdebut ikväll efter en längre vila men jag tror att Peter förberett väl och blir inte förvånad om han vinner direkt. Han var ute på V75 i höstas och vann, kapaciteten finns och han är given första häst. 1 Vernin Starlight som har två raka segrar i Danmark och har bra form, spåret kan vara en fälla då han inte är så snabb ut men kommer han ut i tid så kan tredje raka segern vara ett faktum. Sista strecket ger jag 4 Destiny River som gör debut i Tommy Zackrissons regi, har tränat bra och gått ett provlopp. Är ganska snabb ut och är min favorit till ledningen, där kan hon bli svårslagen.

DD-förslag: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Fleetfoot Hanover

DD-2: 1,4,7

Raka Untersteiner dubbeln: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Fleetfoot Hanover

DD-2: 7 Maximillian Trotter

Lycka till! /MLipovac