Ikväll ska vi till Kalmar för att se en väldigt öppen men intressant dubbel. Jag har hittat ett riktigt roligt drag i avslutningen som jag singelstreckar. I inledningen plockar jag med sex hästar som jag känner mig väldigt säker på. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

DD-inledningen bjuder på ett spännande lopp där mitt tips går till Flemming och 4 Elvira C Palema, hon vann från dödens senast och det var starkt. Jag är inne på att hon kan komma till ledningen idag och då blir hon svår att slå. 1 Chipperoo kommer göra allt för att försvara ledningen, kostar det för mycket då tror jag Johnny ger sig och hoppas på ett smyglopp i rygg på ledaren. Skulle hon hålla ledningen och bestämma en bit då blir hon svår att slå. 2 Lord Brodde har fått ett perfekt, hästen har bra grundkapacitet och gynnas om den skulle bli körning i början. Två hästar till som gynnas av en hård körning i början är 10 Staro Inlines som höll bra som tvåa efter ett tung lopp näst senast och 12 Condor Motion som har bra form. Sista strecket ger jag till storskrällen 6 Elaine Coger.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett försök i Diamantstoet där jag hittat ett fräckt singelstreck. Den jag tror på är 9 Frida Montana som fått ett lopp i kroppen inför denna start, har ett perfekt slagläge och kan spurta riktigt vasst. Hon har vunnit på V75 och är riktigt kapabel när det stämmer. Jag tror hon fäller alla till slut!

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,4,6,10,12

DD-2: 9 Frida Montana

Lycka till! /MLipovac