Det var en helt underbar dag för mig igår på Åby med V75 och Hästen är din. Oliver Kronos som var min häst igår kom tvåa och jag är jätte nöjd med hans insats. Vill tacka Ulf Stenströmer och alla runt Oliver Kronos för allt. På spelet gick det inget vidare igår men därför hoppas jag att dubbeln sitter idag. Jag kommer singelstrecka favoriten i avslutningen som jag tror kliver runt detta gäng. Häng med!

DD-1 (2140m volt)

I inledningen får vi se ett stolopp där min tipsetta står tjugo meter bakom startade och det är 11 Red Riding Hood. Hon hängde bra med bakom Backfire och Your Highness senast. Isag finns inga sånna hästar och jag tror hon ar en bra chans att vinna. Hon är stark och tål att göra grovjobbet själv, räkna med henne. 8 Jetset tycker jag är för lite streckad, hon gör debut i Peter Untersteiners regi och det blir spännande. Hon är mycket kapabel och är van vid tuffa konkurrenter, eftersom hästarna alltid är väl förberedda hos Peter så tror jag hon gör en bra insats direkt och ska räknas. 9 Promise Me har jag alltid gillat, hon har inte fått till det på slutet men får hon rätt resa har hon en vass avslutning. Plockar också med tre hästar på startvolten som kan vinna från ledningen eller rygg ledaren. 1 Caddie Jasmina inledde lovande men har tappat på sistone, bra utgångsläge. 4 Nejlika Dag som vann från ledningen näst senast, senast fick hon inte till det på V75 men skulle Uhrberg komma till ledningen idag kan hon bli obehaglig. Sista strecket ger jag 6 Cindy Photo som kan skrälla om hon får smyga med.

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se ett snabblopp där jag tror favoriten 10 Truculent har en passande uppgift framför sig. Han var godkänd senast när han gick i dödens på Art On Line men fick se sig besegrad av en smygkörd häst, jag vet att det inte är lätt att vinna från bakspår på kort distans men när värsta motbudet har spår åtta så tror jag Johnny är offensiv och kanske till och med får ta över ledningen. Känns som han har bra chans att vinna loppet om det inte strular för mycket. Jag spikar och säger kör bara Johnny!

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,4,6,8,9,11

DD-2: 10 Truculent

Raka DD-förlsaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 11 Red Riding Hood

DD-2: 10 Truculent

Lycka till! /MLipovac