Med hemmabanan som DD-värd känner jag mig som en vinnare redan innan. Genom åren har jag lärt mig att använda de fördelarna och kontakterna jag, tack vare alla tävlingarna jag hängt på plats, skapat mig. Denna gång är inte annorlunda och i DD-2 har jag en riktig bergvinnare!

DD-1

Första avdelningen är ett riktigt fint lopp med klar V75-gloria. Jag tycker det står mellan två hästar och nöjer mig där.

Den jag tror mest på är Chimall T.T. Hästen har en fantastisk kapacitet och har gjort lopp inte många kan mäta sig med. Det han brottas mot är dock hans svaga men som allt för ofta tar stryk av loppen. Nu har han varit ok ett längre tag och tränar fint. Troligtvis kan han dock inte gå barfota bak, vilket är optimalt då han trampar igenom, men det gjorde han sist och då såg han bra ut ändå. Fint läge är lika med bra chans. Värst emot är Juggle Face som återkom efter vila sist och såg bättre ut än på länge som femma. Hästen fick ett mycket tufft lopp utvändigt om Caballion och höll farten fint mot betydligt värre hästar än de han möter nu. Distansen är dock i kortaste laget, men kommer han fram i dödens ger han sig sällan och han ska räkans här!

DD-2

Här tycker jag mig hittat en kanonvinnare i Alfas Da Vinci. Zackrissons fina fux har brottats i årgångsloppen hela säsongen och gjort det strålande. Efter en lite sämre period var han dock tillbaka i fint slag sist då han var trea bakom Opitergium från dödens. Hästen är stark som brännvin och kommer att göra processen kort av ett ganska mjukt motstånd!

Spelförslag: 1 x 2 rader x 150 sek = 300 sek

DD-1: 2,3
DD-2: 9