Idag bjuds vi på trav från Kalmar. Det är super jackpott då ingen fick 6 rätt i tisdags och inte igår. Jag tror att någon löser det idag och hoppas det är jag. Hoppas också ni hade en bra Valborg och får en trevlig 1 Maj. Omgången ser intressant ut och på dubbeln har jag hittat mina spikar, jag kommer att endast spela en rak dubbel då jag tror hårt på mina spikar! Häng med!

DD-1 (3140m volt)

I inledningen får vi se ett stayer lopp där jag går ut och singelstreckar 8 Preston Savage. Jag har jagat honom ett tag nu och senast blev han tvåa i ett bra lopp, han gick bra men kusken gick ut lite sent då han inte är kortspeedig. Han behöver komma ut tidigare och få spurta en bit. Han gillar lång distans och jag tror Andre löser denna uppgift. Spik!

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se ett snabblopp där 3 Mosaique Face blir storfavorit, det ska han vara då han bara ska vinna. Det enda emot är galopp som jag ser det och det blev just galopp senast i Norge. Det tror jag berodde på dem snäva kurvorna då han hoppade två gånger på samma ställe. Kommer att ta hand om ledningen själv eller bli släppt och då kommer Adrian att leda runt om. Spik!

DD-förslag: 1 kombinationer x valfri insats

DD-1: 8 Preston Savage

DD-2: 3 Mosaique Face

Lycka till! /MLipovac