Tredje advent och det bjuds på trav från Kalmar. Omgången håller inte någon högre klass, jag hittar mitt singelstreck i DD-2 medans jag garderar lite i DD-1. Häng med!

DD-1

Omgången håller ingen högre klass men jag får säga att detta lopp är det bästa idag. Det är ett lopp för lärlingar över 2140 meter. Tipsettan 3 Donttellmeanymore har dragit ett bra utgångsläge, hästen är snabb ut och är favoriten att ta hand om ledningen. Tror han är effektivast över kort distans med får han bestämma en bit då blir han svår att slå. 10 Kemas Magic har fått två lopp i kroppen och börjar närma sig formen, utgångsläget är ganska bra tycker jag då han går i rygg på snabba 3 Donttellmeanymore och kommer att sitta bra till. 1 Trust Launcher har fått ett bra läge och kan han hålla ryggen på ledaren kan han smyga med och få luckan, passa upp! 7 Rosso Pomodoro var bra senast som tvåa, formen sitter där och han är van vid att möta tuffare motstånd. Lite vingligt läge men med minsta klaff ska han räknas. Sista strecket går till 6 Jullex Dante som har kapaciteten men inte formen, skulle han hitta den idag då kan han vara en riktigt outsider.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutningen singelstreckar jag 4 Elmer Gold. Han har formen på topp och senast visade han att han kan från ledningen också, jag tror att det blir så idag med. Med hjälp av sin startsnabbhet har han god chans att komma till lendingen och väl där tror jag han blir svår att knäcka. Värsta motbudet 11 Max Bob har dragit ett dålig läge och kan komma in i matchen om det skulle bli tempo i loppet.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3,6,7,10

DD-2: 4 Elmer Gold

Lycka till! /MLipovac