Kvällens V64 och DD hämtar vi från Kalmar. Det bjuds på bra lopp där vinstsummorna är höga. Kvällens höjdpunkt är Vilhelm Johanssons Minneslopp (V64-6, DD-2) där vinnaren får 150 00 kr. Häng med och ta del av tipsen, har sms:at två tränare också!

DD-1

Dubbeln inleds med ett snabblopp. Det lär som vanligt avgörs mycket i början på loppet, det jag menar är spetsstriden. 2 Kaffir Face är en startsnabb häst som senast galopperade när han skulle laddas. Skulle han vara felfri idag så tror jag Ludde kör i spets och där kan det räcka långt. Sms:ade Ludde förut och han svarade att formen är god och att han tar spets. 5 Prawns är också ganska snabb och går bra i spets. Men tror han är ännu vassare med rygg resa. Hans form är bra och han är given på lappen. Sista strecket ger jag 7 Fawkes som brukar vara bra efter vila. Blir det tempo på loppet då kan han spurta riktigt bra. Sms:ade Peter också och han sa allt var bra med 7 Fawkes men spåret var lite sådär.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Här bjuds vi på Vilhelm Johanssons Minneslopp där segaren får 150 000 kr. Väljer att ta med två hästar som jag tycker har bra form och såg jätte bra ut senast. 3 Youana gjorde ett jätte bra lopp senast från spår tio, i sista sväng kom hon ut och vann överlägset. Idag tror jag hon väljer den snabbast vägen och det är spets. Hon är snabb ut och där kommer hon sälja sig dyrt. 4 Your Highness var riktigt bra senast från dödens och idag är det risk för det igen men det tror jag hon klarar.

DD-Förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,5,7

DD-2: 3,4

Vinnare/Plats spel:

Kalmar lopp 6

Spel: 1 Sauvignon Blance (Plats)

Odds: 2,65@Unibet

Insats: 8/10

Spelstopp: 20.10

Kommentar: Snabb ut från spår ett i volten och tar hand om ledningen, favoriten Dernier Viking kommer att söka sig framåt och kan få ta över ledningen efter några hundra meter. Tror 1 Sauvignon Blance följer med han i rygg och har då bra platschans. Skulle det krångla för favoriten kan 1 Sauvignon Blance räcka hela vägen.

Lycka till! /MLipovac