Söndagen bjuder på trav från Kalmar. Omgången ser bra ut för att bara en kall söndag i januari. På dubbeln får vi se en av dem vinstrikaste hästarna i Sverige 2014 och jag tror han inleder 2015 på bästa sätt. Jag lägger ut ett V4-spel som jag testar idag också. Häng med!

DD-1

I DD-inledningen får vi se segermaskinen 3 Arn Hammering som jag tror inleder detta år på bästa sätt. Han kom till rikstoton med åtta raka segrar och gjorde det bra, senast på Mantorp gick han riktigt bra och det såg ut som att han skulle ta sin första V75 seger men då fick Mellby Brunello som satt i rygg ledaren lucka och 7 Arn Hammering fick se sig besegrad med minsta möjliga marginal. Han är ingen startraket och jag tror inte han bara flyger till ledningen idag. Skulle han komma fram och få överta ledningen så tror jag det blir en promenad i parken. Skulle han inte få ta över ledningen så tror jag han ändå har en vädligt bra chans. Han blir mitt singelstreck på dubbeln och V4.

DD-2

I avslutningen får vi ett svårlöst lopp över 2140 meter. Blir inte 1 Kemas Magic över från start så tycker jag han ska ses med bra chans. Senast såg det bra ut när han kom tvåa bakom Asterix Hornline och någon sådan möter han inte idag, given på kupongen. 6 Jackie Bowler imponerade på mig senast när han gick utvändigt ledaren sista varvet och kopplade sen grepp sista två hundra och vann enkelt. Motståndet var bra och med det loppet ska han räknas tidigt här också. 5 Storm Forever har inte haft turen på sin sida, han kom till Kim för två starter sen och då satt han fast och fick massa sparat. Senast skulle Kim ta över ledningen och då galopperarde han. Det är lite upp till bevis idag för honom och jag tror att det är lite hans tur att vinna nu, ska med vid gardering. 7 Shoemaker är en kapabel herre som inte får det och stämma till hundra, skulle han få det rätt loppet idag så förvånar det inte mig om han står som segrare. 2 Donttellmeanymore är väldigt ojämn i sina prestationer men måste räknas här pga sitt utgångsläge. Han ska gå barfota runt om idag och det gör han ännu intressantare, kolla upp det först. Sista strecket ger jag 11 Tjurkhults Gidde som jag tycker lite synd om, han får alltid dåliga lägen och raden är lite missvisande. Hans form är vädligt bra och med minsta overpace i loppet så tror jag han kan spurta ner dom, passa honom.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3 Arn Hammering

DD-2: 1,2,5,6,7,11

V4-systemet: 120 rader x 2kr = 240kr

V4-1: 1,2,10,12 (3)

V4-2: 3,7,8,9,12 (10)

V4-3: 3 Arn Hammering (6)

V4-4: 1,2,5,6,7,11 (4)

Lycka till! /MLipovac