Jägersro och Solvalla delar på onsdagens V86-omgång. Loppen håller mycket bra klass och visst kan det smälla nånstans. Jag håller mig dock till DD här och jag tycker det ser intressant ut. DD-spiken har inte vunnit på ett tag men nu är det dags! Häng med!

 

DD-1, Majpokalen, 1640a:

3 Kash’s Cantab vann i debuten för Jocke Lövgren men därefter har det varit lite upp och ner. Han har mött tufft motstånd på slutet och gjort det hyggligt utan att vara i närheten av seger. Men senast tyckte jag mig skönja att toppformen är nära. Han fick då en fin resa i rygg på ledande/vinnande Allaballakaitoz och utmanade denne rejält över upploppet och var inte stort slagen. Kash’s Cantab såg jättefin ut och jag tycker han ska ses med en riktigt bra segerchans här. Han är snabb ut men får knappast någon ledning, men en fin resa i andra ytter lär väl passa? Han har en vass avslutning också och blir det kört som jag tror är han starkast i spurten. Jag spikar!

Rank: 3-11-1-8-9-10-4-2-5-7-6

 

DD-2, 2140a:

3 Emil Tuffing var alldeles för laddad senast och galopperade bort sig direkt i starten. Har återigen ett perfekt läge bakom bilen och felfri sitter han i ledningen direkt. Biter ifrån sig bra därifrån och är ett kul bud ikväll. 4 Research fick det kört i halsen senast men han avgjorde på ett bra sätt och var bra också. Visar han upp samma takter här är han med i segerstriden igen, men han är lite ojämn av sig. 1 Victory Pilot fick en sen lucka senast och spurtade sylvasst till en lätt seger. Visst, motståndet var inte så vasst, men han såg fin ut ändå. Han kan öppna bra men det mest troliga är att han sitter i rygg på ledaren. Med fritt i tid kan han blåsa ner alla.

Rank: 3-4-1-2-10-6-5-9-8-7-11

 

DD-systemet:

DD-1: 3 Kash’s Cantab

DD-2: 3 Emil Tuffing, 4 Research, 1 Victory Pilot

3 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 21.40

 

Lycka till!