Ikväll är det dags för V86-Xpress och det är jackpot. Banorna som ska hålla i det är Jägersro och Solvalla, det bjuds på bra lopp och jag har hittat omgångens bästa spik i avslutningen. Häng med!

DD-1 Jägersro (1640m auto)

DD-inledningen bjuder på ett snabblopp där mitt tips går till 2 Young Farmer som har mycket bättre form än vad raden visar. Han är snabb ut och har ett perfekt utgångsläge, jag tror inte han får ledningen men han kommer sitta bra till och med minsta klaff vinner han. 1 Jarl Af Solnäs blir favorit och det är för att många tror han leder detta runt om. Jag är tveksam på det och sätter ett frågetecken på hans form, jag hoppar över. 7 Folli har också en missvisande rad, han är en riktig tuffing som tål tuffa upplägg och har visat det på bl.a V75. Jag tror han slår favoriten från dödens men då är chansen stor att en tredje häst vinner. 6 Grace From Above fick vinna i sin senaste start efter många bra insatser. Blir det tempo kan han avsluta vasst. 9 Vivo Per Lei är en häst som alltid gör bra prestationer på sin hemmabana Jägersro. Han har dock ett problem och det är att han har svårt med travet men besitter hög kapacitet. Skulle han gå felfritt då tror jag han kan sluta långt fram. 3 Elmer Gold är en startraket som kan snuva favoriten på ledningen, jag hoppas givetvis på det. Han kommer att släppa ledningen och hoppas på lucka till slut. Sista strecket går till 8 Remote Control som kommit till Peter Untersteiner, senaste var han helt okej och idag ser det svårt ut med spår åtta men skulle det bli körning kan han blåsa till dem.

DD-2  Solvalla (2140m auto)

I avslutningen får vi se omgångens bästa spik i 5 Star Advisor Joli. Han går grymt bra varje gång och idag tror jag han leder runt om. Man plockar av skorna ikväll och det ger honom en extra växel, han blir svårslagen. Det enda som talar emot är kusken.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,6,7,8,9

DD-2: 5 Star Advisor Joli

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Young Farmer

DD-2: 5 Star Advisor Joli

Lycka till! /MLipovac