Jag stod medvetet över gårdagens omgång då jag var helt söker på en dubbel Bergh, men tji fick jag. Onsdag och återigen en delad V86-omgång, denna veckan på Jägersro och Solvalla. DD-loppen håller bra klass och vi har bl.a en jättefavorit i DD-1, samtidigt som DD-2 är ett öppet lopp. Jag har en fräck lösning på det hela och spiken tuggar ner allt till slut!

 

DD-1, 2140a:

Joakim Lövgrens tyske topphäst 1 Jairo har imponerat stort i de två senaste starterna. Toppformen sitter där och han ska ses med en bra chans. Det som oroar är dock starten då han bara är medelsnabb från start och det kan häxa ordentligt. Hittar han ut är det däremot spel mot ett mål. 7 Da Vinci Boko fick en drömresa i rygg på Beppe Am senast men kunde inte hota denne till slut ändå. Formkurvan pekar dock spikrakt uppåt och han ska räknas tidigt här. 10 Nelle Atticus Jake är även han i toppform och har en sylvass spurt att tillgå. Har en härlig inställning till att tävla och har han slag på de andra med upploppet kvar ger han sig aldrig.

Rank: 1-7-10-11-4-5-2-3-8-9

 

DD-2, 2640a:

Ett väldigt öppet lopp med flera tänkbara segerkandidater. Jag går dock all in på 5 Google Håleryd som har visat toppform på slutet. Senast tuggade han sig till seger i ett V75-lopp dagen innan julafton och var klart bra då. Distansen är ett plus och själv är han stenhård och tuff. Jag tror han körs fram till dödens lagom till slutvarvet och därifrån tuggar han ner allt till slut.

Rank: 5-10-1-7-4-9-2-6-3-12

 

DD-systemet:

DD-1: 1 Jairo, 7 Da Vinci Boko, 10 Nelle Atticus Jake

DD-2: 5 Google Håleryd

3 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 21.40

 

Lycka till!